Activiteit

Van afval naar impact

dinsdag 18 oktober 2022 , 9:00 - 12:30 uur
Illustration

Het thema ‘afval’ leidt bij sommige bewoners en ondernemers tot frustraties, maar kan ook leiden tot mooie kansen en ‘Donut projecten’. Bewoners en ondernemers een stem geven in afval projecten kan leiden tot meer verbondenheid, creativiteit en leefbaarheid. Bovendien kan het scheiden van afval of van afval weer grondstof maken leiden tot kostenbesparing en vermindering van CO2 uitstoot.

We laten ons deze ochtend inspireren door de Donut economie en gaan aan de slag met concrete casuïstiek rondom het Sierplein, Plein 40-45, Sloten en meer! Met bewoners, ondernemers, ambtenaren en maatschappelijke partners werken we aan een analyse, afspraken voor samenwerking, doorbraken en maken we een maatschappelijke business case.

Hoe doorbreken we oude systemen en werken we samen aan een nieuw perspectief? Hierover krijgen we advies van bijzondere experts.

Van afval naar impact is een sessie tijdens de Donut Deal Dag. Hier kan je meer vinden over het programma en hoe je je voor deze en andere sessie kan aanmelden.

Locatie
Stadsboerderij Osdorp
Kosten
Gratis
omschrijving doelgroep 
Bewoners, ondernemers, ambtenaren en maatschappelijke partners
Deel dit: