Activiteit

Hulp nodig bij het opschalen van jouw duurzame bedrijf? GO!-NH kan helpen!

vrijdag 9 september 2022 , 9:00 - 17:00 uur
Illustration

GO!-NH SCALE
Het GO!-NH Scale traject is gericht op Scale-ups en MKB-bedrijven die goed ontwikkeld zijn in hun huidige markt en klaar zijn om hun innovatie op te schalen naar nieuwe markten of gebieden. In dit traject verkennen bedrijven op welke nieuwe markten ze gaan focussen en wat daarbij komt kijken. GO!-NH Scale bereidt de organisatie voor op flinke groei sprongen door het uitwerken van een goede ‘go-to-market’ strategie en individuele begeleiding door experts. Dit traject duurt 6 maanden en bevat individuele coaching en 10 workshopdagen. GO!-NH Scale start in september 2022. Inschrijven voor 12 september!

Wat levert het op?

 • Je bent in staat om met een herhaalbaar en schaalbaar businessmodel te werken;
 • Je hebt een duidelijke strategie ontwikkeld om een nieuwe markt of nieuw gebied aan te boren met jouw innovatie;
 • De interne processen binnen jouw organisatie zijn strategisch ingericht en klaar voor het opschalen van de organisatie;
 • Toegang tot een netwerk van aansprekende bedrijven en experts op het gebied van duurzame innovaties en groeiversnelling;
 • Exclusieve mogelijkheden om deel te nemen aan toonaangevende conferenties, evenementen en industrie bijeenkomsten;
 • De provincie Noord-Holland en vele andere (semi)overheden, corporate en industrie partners zijn nauw betrokken bij dit versnellingsprogramma waardoor samenwerkingen sneller en beter tot stand kunnen komen;
 • Inzicht in benodigde investering bij schalen en mogelijkheid om aan te sluiten op verdere financiering binnen de innovatie-instrumenten van de provincie Noord-Holland;
 • Mogelijkheid om aan te sluiten op verdere financiering binnen de innovatie-instrumenten van de provincie Noord-Holland.
 • Alle deelnemende startups en innovatieteams komen na het traject in het GO!-NH Alumni-programma. Op regelmatige basis worden meet-ups en events georganiseerd.

 

Wat wij bieden

 • Een traject dat start in het najaar met een workshopprogramma (circa 8 dagen), hier wordt concreet gewerkt aan strategieën op het gebied van schalen.
 • Een leadcoach die jou 6 maanden lang begeleidt en ondersteunt tijdens het traject. 
  Mocht je eerder willen starten dan houden we in aanloop naar het traject een aantal masterclasses waar je je vrij op kunt intekenen.

Voorwaarden voor deelname 

 • Innovatie binnen de thema’s van duurzaamheid.
 • Jouw onderneming is gevestigd – of doet zaken – in de provincie Noord-Holland.
 • Wij verwachten een actieve rol tijdens GO!-NH Scale.
 • Voor deelname aan GO!-NH Scale zijn in eerste instantie gratis plekken beschikbaar. De Provincie Noord-Holland deelt maximaal 10 gratis plekken uit. Als je Alumnus van het programma bent, of de golden tickets zijn al vergeven, vragen we een bijdrage van €3000,-.

Geschikt voor: Later stage startups, scale-ups en MKB’ers in opschaalfase 

Kenmerkende vraag: Welke markt(en) ga ik nu als volgende stap aanboren?

Omzet: vanaf € 1 miljoen (tot € 50 miljoen*)

*Omzet bedrijf/innovatie: minder dan 250 werknemers en hoogstens € 50 miljoen jaaromzet (MKB-bedrijf). De omzet en bedrijfsvoering van de innovatie is een onderdeel van het MKB-bedrijf of maakt – zoals bij een startup of scale-up – een groot gedeelte uit van de omzet en bedrijfsvoering.


Hoe doe ik mee?
Klinkt het GO!-NH Scale traject als een goede optie voor jou, maar zou je graag nog iets meer informatie willen? Dan kun je ons bezoeken tijdens één van onze introductiebijeenkomsten of inschrijven voor één van de Academy masterclasses. Zie agenda. Mocht je het Scale traject willen volgen, meld jouw onderneming dan aan voor 12 september 2022. De inschrijving hiervoor sluit 11 september om 23.59u. Aanmelden kan via de website van GO!-NH. 


Voor het Scale traject worden intakegesprekken gevoerd en na wederzijdse positief beoordeling mag je starten in dit traject. We starten in september met een intensieve tweedaagse bootcamp. Houdt tijdens het traject in het najaar een tijdsbesteding van één dag per week aan om te werken aan scale strategie. 

Meer informatie en inschrijven kan via de website van GO!-NH

Locatie
Diverse locaties in Noord-Holland
Kosten
Gratis
Kosten toelichting
De provincie Noord-Holland geeft 10 Golden Tickets weg voor gratis deelname.
Deel dit: