Project

Draumr voor Interieurlovers in Amsterdam

Geplaatst op 2 november 2023, 13:51 uur
Illustration

Draumr is ontstaan uit een verlangen naar verbinding. Het is onze missie om de kloof te dichten tussen interieurontwerpers in Amsterdam, verzamelaars en het ontwerptalent dat ze zoeken. We bieden een zeer samengestelde collectie waaraan we regelmatig nieuwe items aan toevoegen. (www.draumr.eu)

Toelichting

Draumr; Fewer, but better things!

De inspiratie voor Draumr is afkomstig van de Engelse ontwerper en socialist William Morris die leefde in het begin van de 20e eeuw. Hij reageerde op de interieurs en werkpraktijken uit zijn tijd door, succesvol, de arts and crafts-beweging op te richten.

Zijn aanpak kunnen we samenvatten in een enkele zin. ‘Heb niets in je huis waarvan je niet gelooft dat het nuttig is, of waarvan je denkt dat het mooi is.’

Om die reden wil Draumr aanmoedigen dat consumenten kiezen voor hoogwaardige, mooi vormgegeven producten. Zodat ze hun bezittingen koesteren en bewaren voor de volgende generaties. Zo maken we een eind aan de 2 miljard kilo meubilair die in Europa elk jaar op stortplaatsen eindingt.

Wij geloven in democratische besluitvorming, eerlijke lonen en milieubeheer, en streven ernaar een cultuur van vakmanschap, creativiteit en sociale verantwoordelijkheid te creëren.

We willen het succes van de Arts and Crafts-beweging herhalen en omarmen daarbij de principes van de Donuteconomie in Amsterdam.

Met Draumr richten we ons op drie doelgroepen;
• Ben je een interieurontwerper of architect dan kun je bij Draumr onder 1 dak unieke, eigentijdse handgemaakte meubels en accessoires vinden. We gaan graag met je in gesprek om te vertellen hoe we een aanvulling in jouw leveranciers zijn.
• Ben je een interieurlover die op zoek is naar dat ene unieke handgemaakte stuk? Zoek niet verder. Bij Draumr vind je die unieke stukken.
• En ben je een maker van handgemaakte meubelstukken of accessoires met een uniek verhaal? Dan bieden wij je dat extra verkoopkanaal plus een community met andere vakmensen op het gebied van hout, keramiek en textiel.
Help mee de wereld een stukje mooier te maken en sluit je aan bij Draumr of volg ons op onze socials.

thema 
Kunst & cultuur, Bedrijven
Gewenst resultaat 
Een evenement in maart 2024 in Zaandam om het vieren van onze organisatie met een groeiend, bloeiend, netwerk van gezonde, dynamische, creatieve lokale bedrijven die functionele en mooie dingen produceren met een duidelijk potentieel om van te genieten in heel Amsterdam en andere gebieden.
Deel dit: