Dit project is afgerond
Project

Inclusief Eten

Geplaatst op 5 mei 2021, 09:47 uur

Inclusief Eten is een programma van twee maanden waarin jong professionals bestaande initiatieven helpen die door middel van het kweken, koken, redden, of delen van voedsel sociale inclusie bevorderen. Run jij zo’n initiatief en kun je hulp gebruiken of wil je zo’n initiatief én je impact-carrière vooruit helpen? Lees dan verder en meld je aan! Inschrijven is gratis en kan tot en met 10 mei.

Toelichting

We zijn op zoek naar initiatieven die met voedsel sociale inclusie bevorderen en enthousiaste jongeren die zich willen inzetten voor een gezond en duurzaam voedselsysteem.

Met dit programma zorgen we ervoor dat deze initiatieven in een korte tijd een specifieke ontwikkelstap kunt uitwerken en zetten, met de hulp van een team Young Impactmakers en experts. Dit kan gaan om een communicatiestrategie, het betrekken van lokale stakeholders (politiek, bedrijfsleven, vrijwilligers, donateurs) of bijvoorbeeld het opzetten van een commerciële activiteit (verkoop van producten of organiseren van evenementen).

thema Plekken & Steden
Doelgroep
Volwassenen
Illustration
BLOEI & GROEI | Dit is Ama Koranteng-Kumi, oprichter van Bloei & Groei, een community van vrouwen met een pioniersgeest. Zij zetten stadstuinen op die als healing, food en community gardens dienen voor veerkrachtige vrouwen uit de buurt om tot bloei te komen. Run jij een vergelijkbaar sociaal voedselinitiatief of wil je er juist een helpen? Schrijf je gratis in!
Deel dit: