Project

Uitzendbureau Z.O.N

Geplaatst op 2 februari 2021, 17:36 uur

Uitzendbureau Z.O.N is een onderneming met een sociale missie. Wij geloven dat de weg naar onafhankelijkheid en gezond deelname in de maatschappij begint bij een baan. Onze motivatie is om iedereen met motivatie een kans tot een baan te geven, onachtzaam van hun omstandigheden.

Toelichting

Uitzendbureau Z.O.N zet zich hard in voor mensen met afstand tot de arbeidsmarkt die volledig rijp zijn voor re-integratie.

Heel lang is er een krapte in de arbeidsmarkt geweest. Vacatures bleven langdurig open en er werd geklaagd over een tekort van arbeidstalent. Dit terwijl een gigantische groep van getalenteerde en gemotiveerde potentiƫle werknemers opzoek zijn naar een baan, maar ondanks hun zoektocht toch worden overgeslagen.

Economische daklozen zonder verslavingen, of juist ex-verslaafde die uren per dag bijna gratis werken aan dagbesteding. Statushouders die nog Nederlands aan het leren zijn of ex-gedetineerde die wel eens de fout in zijn gegaan maar hun leven terug op orde willen brengen. Ze zijn klaar om hard te werken, zonder dat bedrijven zich zorgen hoeven te maken over hun persoonlijke situatie. Helaas krijgen ze deze kans vaak niet.

Deze groepen zijn enorm gemotiveerd om hun leven op orde te krijgen. Uitzendbureau Z.O.N wil in samenwerking met belanghebbende organisaties, steun bieden waar nodig en bemiddelen naar de perfecte baan.

Doelgroep
Volwassenen, Senioren
Gewenst resultaat 
In een doorlopende stroom mensen met afstand tot de arbeidsmarkt bemiddelen tot een goeie baan.
Illustration
Logo
Deel dit: