Project

Donut Kennis & Oplossingen 'Cheat Sheet'

Geplaatst op 7 oktober 2020, 13:09 uur

Er is al heel veel kennis en er zijn al heel veel oplossingen die helpen om Amsterdam in de Donut te krijgen. Maar deze zijn er in alle soorten en maten (technische oplossingen, nuttige software, procesbeschrijvingen, strategische modellen, wetenschappelijke doorbraken etc. etc. etc.), verspreid over allerlei mensen en organisaties en voortdurend in ontwikkeling. Al die kennis en al die oplossingen gaan we makkelijk vindbaar, deelbaar en bruikbaar maken voor elke veranderaar die daar baat bij kan hebben. Wil je meehelpen? Vul dan dit formulier in.

Toelichting

We starten direct met een openbare inventarisatie van wat er al is: alle kennis, bronnen, methodes en gereedschappen die op dit moment gebruikt worden door de leden van de ADC. Welke kennis, methodes en gereedschappen worden er al gebruikt en zijn er al ontwikkeld door de leden van de ADC en aanverwante organisaties? Wat mist er nog waar wel behoefte aan is? Deze informatie maken we zo snel mogelijk openbaar beschikbaar, en makkelijk te gebruiken door goede categorisering en ‘cheat sheets’.

 

Doelgroep
Volwassenen
Gewenst resultaat 
Alle verzamelde informatie maken we zo snel mogelijk openbaar beschikbaar, en makkelijk te gebruiken door de hele community middels simpele ‘cheat sheets’.
Illustration
 
Deel dit:
1 projectupdate

Mats Siffels

Project volgens planning

Het formulier voor de inventarisatie staan live. Help ons, en laat ons weten: welke content is voor jou essentieel, en welke content mis je nog?

LAAT HET ONS WETEN.

0
Open de update in eigen pagina
1 reactie

Sjors van der Meer

ma 5 oktober 2020 16:36
Dit is het overzicht waar ik naar op zoek ben! Hier wil ik graag aan mee bouwen.

Mats Siffels

wo 7 oktober 2020 13:11
Ha Sjors, Top! Inmiddels is ook https://doughnuteconomics.org/ live. Daar staat al veel moois op!