Project

Jeugd betrekken bij de Donut-economie

Geplaatst op 20 april 2020, 21:47 uur

Wij ontwerpen educatieve programma’s over natuur en duurzame ontwikkeling en wij adviseren, trainen en coachen begeleiders van educatieve en duurzame activiteiten. We stellen voor het onderwijs gratis informatie en hulpmiddelen beschikbaar en verbinden mensen en ideeën. Graag willen wij de principes en de praktijk van de donut-economie ook in het educatieve aanbod verwerken. En nog liever willen we kinderen en jongeren betrekken bij het ontwikkelen van die donuteconomie in de stad Amsterdam in nieuwe projecten. Samen doen? 

Toelichting

ANMEC's missie voor de toekomst is 'Duurzaamheid in het DNA van de jeugd van Amsterdam krijgen'. We zijn een verbindende schakel tussen jeugd, de gemeente en uitvoerende organisaties, waarbij onze expertise fysiek is ondergebracht in de ANMEC NatuurMEdiatheek en inhoudelijk in de ANMEC Academie. We helpen Amsterdammers, jong en oud, om de consequenties voor natuur en milieu mee te nemen in hun keuzes en te laten zien hoe ze zelf kunnen bijdragen aan een leefbaar en duurzaam Amsterdam. 

Doelgroep
Kinderen, 0-11 jaar, Jongeren, 11-22 jaar
Deel dit:
1 reactie

Pauline Westendorp

wo 22 april 2020 07:03
Wil graag van jullie aanbod een project maken (-; in de Stadionbuurt en op 3 andere scholen de Donut Day testen tussen nu en december. We bellen !