Cynthia Vaders

Professional
Wie is Cynthia?

Wij hebben een biologische beddenwinkel! Bedaffair maakt écht impact. Vanaf het ontwerp maken wij bedden en matrassen die de ecosystemen ondersteunen. Wij betalen de allerarmsten een eerlijke prijs en laten mensen gezónd en comfortabel slapen. Vrij van schadelijke stoffen. Vrij van plastic. Wij produceren lokaal en ambachtelijk. En verwerken uitsluitend hernieuwbare, natuurlijke grondstoffen. Voorzien van diverse duurzame keurmerken.


Onze matrassen gaan tot 5x langer mee dan reguliere matrassen. En toch gewoon betaalbaar. Plus, alle onderdelen van onze matrassen zijn te repareren, her te gebruiken en te recyclen. Onze unieke samenwerking met Matras Recycling Europe waarborgt dit.


Daarnaast vinken wij 8 punten van de circulaire R-ladder aan en zullen binnenkort voldoen aan 10 SDG’s. Bedaffair is duurzaam in teelt, in productie, in gebruik én in de afvalfase. Dat vinden wij niet alleen mega vet, maar onze klanten gelukkig ook. De interesse in schoon, veilig en gezond wonen én slapen is groot. Maak de wereld beter en mooier met jouw interieur én jouw nachtrust.

Mijn werk en hobbies

Bij Bedaffair werk ik met veel plezier als strategische PR & Communicatie Manager. Ik zorg dat de communicatie goed verloopt en we denken aan het gebruiken van creatieve strategieën, neuromarketing en efficiënte structuur. Daarnaast ben ik altijd op zoek naar nieuwe en duurzame partners voor Bedaffair. Ik ben dus altijd in voor een goed gesprek! 

Mijn expertise

Mijn expertise ligt in strategische PR & Communicatie Management. Alles wat te maken heeft met copywriting, nieuwe samenwerkingen opbouwen / optimaliseren, neuromarketing en hierin creatief probleem oplossend denken.

Projecten uitgevoerd door Cynthia