Bericht

Steun de Nederlandse/Amsterdammer Buurttuin in de EU-wedstrijd

Geplaatst op 11 maart 2024, 13:55 uur
Illustration

Beste mensen,

SET Community garden uit IJburg is geselecteerd als finalist voor de New European Bauhaus Prizes 2024. We hebben uw steun nodig met uw stemmen om deze wedstrijd te winnen. De leden van de SET-gemeenschap hebben hard gewerkt en deze bijzondere oase gecreëerd op een bijzondere locatie in IJburg. De gemeenschap groeit dagelijks. 
Als Towards Nature Permaculture is het een trotse locatie om het ontwerp te laten zien en deel uit te maken van de gemeenschap. Gebruik onderstaande link om deze community te steunen met uw vriendelijke stemmen. 
Pad de volgen:
https://prizes.new-european-bauhaus.europa.eu/finalists
1. Zet de link in je internet browser
2. Scroll naar de onderkant van de pagina en klik op de oranje knop met de tekst "I want to participate", 
3. Voer je e-mail in op de volgende pagina en selecteer de antispam gevraagd en klik op "Request Participation".
4. Ga naar je eigen e-mail en controleer de link die je van de wedstrijdorganisatie hebt gekregen. In de onderwerpregel staat "Casting your vote for the New European Bauhaus Prizes 2024" en in de e-mail klikt u op de knop "here" om terug te keren naar de selectiepagina.

5. Bovenaan de pagina zie je "Public Vote". Scroll naar beneden totdat je SET Community Gardens ziet(rond 14e). Klik op het kleine vakje boven de foto
6. Je moet 2 andere projecten selecteren op die pagina om het proces te voltooien. Nadat je 2 andere projecten hebt geselecteerd, ga je naar de onderkant van de pagina
7. Klik op de knop "Submit Vote".
8. Hartelijk dank. Kom ons bezoeken bij SET Community Gardens. We hebben lekkere kruidenthee, cakes, activiteiten en nog belangrijker, veel verhalen te vertellen.


Illustration
 
Deel dit: