Bericht

Open call voor “distributed & regenerative design”

Geplaatst op 20 september 2022, 14:07 uur
Illustration

Wil jij een ontwerp laten zien dat deelbaar is en iets teruggeeft aan de natuur of de maatschappij? Schrijf je dan in voor de open call van Pakhuis de Zwijger voor “distributed & regenerative design”. De call is onderdeel van het Europese Distributed Design programma en de uitgekozen initiatieven komen op het podium in een speciaal programma van Pakhuis de Zwijger.

https://dezwijger.nl/update/call-for-distributed-and-regenerative-design

Distributed & regenerative design staan aan de basis van een zogenaamde donuteconomie. Geestelijk moeder van de donuteconomie Kate Raworth vertelt in onderstaande filmpje waarom principes als open source, transparantie, circulariteit, reparatie en social return zo belangrijk zijn.

In deze open call is Pakhuis de Zwijger op zoek naar iedereen – ontwerpers, architecten, onderzoekers, startups en makers – die deze ontwerpprincipes in de praktijk brengen. Zeker zes pioniers worden uitgekozen die op de verschillende kanalen van Pakhuis de Zwijger worden geportretteerd en een plek krijgen op het podium bij een speciaal distributed design programma op 4 november.

Klik voor meer informatie en inschrijven op de bijgevoegde link (let op inschrijving en programma zijn in het Engels). 

 


Deel dit: