Bericht

Visualisatie- en communicatietool Terra voor bevorderen samenwerking

Geplaatst op 18 februari 2021, 08:57 uur

Dag allemaal,

 

Wat leuk om nu ook betrokken te zijn bij de Donut Coalitie.

 

Mijn naam is Shanna Wielinga en ik ben een betrokken burger met datascience-achtergrond en sinds kort beheerder van mijn eigen bedrijf Donut Netwerk (https://donutnetwerk.nl). De afgelopen jaren ben ik vrijwilliger bij verschillende vrijwilligersorganisaties geweest en observeerde ik dat het soms een uitdaging is om een netwerk stabiel en inzichtelijk te houden en te gebruiken om snel met elkaar in contact te komen. Welnu, ik dacht, ik kan daar iets mee! 

 

Daarom heb ik in de afgelopen maanden visualisatie- en communicatietool Terra ontwikkeld (https://donutnetwerk.nl/terra/). Terra is een netwerkmodel waarbij je in één oogopslag inzichtelijk kan krijgen wie waarmee bezig is. Omdat er een communicatiefunctionaliteit bij zit, kun je met direct een gesprek beginnen met degenen waarmee je dat wilt. Op deze manier hoop ik de landelijke samenwerking tussen burgers, ondernemers en organisaties die handelen binnen de kaders van de donuteconomie te bespoedigen. 

 

Om de tool in de lucht te kunnen houden vraag ik een bijdrage van 120 euro per jaar, exclusief BTW. Maar speciaal voor jullie kan ik je ook een proefperiode aanbieden, zodat je eens kunt kijken of de tool je kan helpen ;). Ik denk dat een toegevoegde waarde aan dit netwerk kan zijn, is dat er ook snel landelijk contact gezocht kan worden voor het delen van kennis, samenwerking of handel. 

 

Ik kan je ook een keer live rondleiden. Een link naar mijn agenda vind je hier: https://donutnetwerk.nl/vraag-demo-aan/

Ok, ik vind het sowieso hartstikke leuk om nu betrokken te zijn bij de Donut Coalitie en hoop op een interessante en constructieve samenwerking!


Hartelijke groet,
Shanna


Deel dit: