Activiteit

Lancering Amsterdam Donut Coalitie 2.0

maandag 19 juni 2023 , 16:00 - 17:30 uur
Illustration

De Amsterdam Donut Coalitie bestaat ondertussen ruim drie jaar en we hebben in die tijd samen veel geleerd. De afgelopen periode hebben we middels een co-creatie proces met partners en donut pioniers deze inzichten vertaald naar een nieuwe strategie voor de komende drie jaar. We gaan professionaliseren als organisatie en de impact vergroten met drie hero projects; populariseren & activeren, versterken & financieren en leren & integreren. 

Maandag 19 juni lanceren we daarom de Amsterdam Donut Coalitie 2.0. We nemen jullie eerst mee in het process van de afgelopen periode en de basis die we nu met zijn allen als coalitie gaan draaien de komende drie jaar. Daarna krijgt elk project de tijd om hun doel, activiteiten en dare to ask toe te lichten. In de break out sessies krijg je de kans om met deze projecten in gesprek te gaan. Misschien zie je een kans om samen te werken of wil je op een ander manier graag deelnemen. Of misschien wil je gewoon graag meer weten over het project. Het kan allemaal. 

Aan het einde van de avond sluiten we af met een feestelijke borrel met genoeg ruimte om alle interessante gesprekken van de dag voort te zetten. 

Ben jij benieuwd naar deze projecten en naar de plannen voor de komende drie jaar? Kom dan naar de lancering! Er is natuurlijk ook ruimte om anderen te ontmoeten, elkaar te inspireren en gewoon gezellig samen een drankje te doen! We maken er gezamenlijk een feest van:)


WANNEER 19 juni, 16.00 - 17.30 

WAAR live bij de AHK culture club

VOOR WIE alle donut-newbies & donut changemakers van de regio Amsterdam 

WAAROM de kans om elkaar te leren kennen, te verbinden, kennis te maken, elkaar te inspireren, terug te blikken en vooruit te kijken 

WAT Lancering Amsterdam Donut Coalitie 2.0

 

Ben jij er bij 19 juni? Er zijn maar een beperkt aantal plekken beschikbaar dus wees snel met aanmelden via dit formulier.

Tot dan!

Locatie
AHK Culture Club: Kattenburgerstraat 5, 27E, 1018 JA Amsterdam
Kosten
Gratis
Deel dit: