Activiteit

Amsterdam Donut Coalitie Community Meetup #8

donderdag 16 februari 2023 , 16:00 - 17:30 uur
Illustration

Nieuwjaars meet up: Donut Community Meetup #8

Kom naar de nieuwe Donut Meetup! Tijd om samen terug te kijken, elkaar te spreken, te verbinden en samen vooruit te kijken! We willen weten hoe het met je gaat en delen wat er allemaal gebeurt op het gebied van de donut economie binnen de community van de Amsterdam Donut Coalitie.


WANNEER 16 februari, 16.00 - 17.30 

WAAR online via zoom 

VOOR WIE alle donut-newbies & donut changemakers van de regio Amsterdam 

WAAROM de kans om elkaar te leren kennen, te verbinden, kennis te maken, elkaar te inspireren, terug te blikken en vooruit te kijken 

WAT 

Samen kijken we terug wat we afgelopen jaar gezamenlijk tot stand hebben gebracht / hebben bereikt en kijken we terug naar de Amsterdam Donut Deal Dag en de belangrijkste update van donut pioniers!

Vervolgens kijken we vooruit. De coaltie is namelijk aan het bouwen naar een volgende fase. Hoe dat er uit gaat zien, daar gaan we dit kwartaal mee aan de slag. Maar wat we zeker weten is dat we graag jullie input willen horen. Tijdens de community meet up zullen we jullie meer vertellen over het ontwerpproces om tot ADC 2.0 te komen. Zo weten jullie aan welke onderwerpen we gaan werken en met wie we dat willen gaan doen. In de break out rooms gaan we dieper in op enkele vraagstukken binnen het ontwerpproces. Na de community meet up zullen we twee keer via de nieuwsbrief vragenlijsten uitsturen om verder feedback te vragen op de voorlopige uitkomsten. Het uiteindelijke resultaat zullen we tijdens een latere bijeenkomst met jullie delen. 

Er is maar een beperkt aantal plekken beschikbaar dus wees snel met aanmelden via dit formulier

We zien je graag op 16 febuari! 

ZOOM LINK
https://us02web.zoom.us/j/87690068555?pwd=YVkzQVlZVnI2TTU3bnhCekk3TUQ2UT09
Vergadering-ID: 876 9006 8555
Wachtwoord: 903952

Kosten
Gratis voor leden
Deel dit: