Activiteit

Fonds voor Oost Live!

woensdag 16 maart 2022 , 19:00 - 21:00 uur
Illustration

Op woensdag 16 maart klimmen 4 initiatiefnemers uit Oost het podium op om hun plannen voor de buurt te presenteren! Welk idee ga jij steunen en kan in no-time werkelijkheid worden? Tijdens het event stemt het publiek live op hun favoriete idee om Oost nóg leuker, mooier, socialer te maken.

En jij kan het verschil maken! Want tijdens deze avond vol mooie ideeën en livemuziek stem jij samen met andere Oostbewoners op het idee dat jou het meest aanspreekt. Je ticket is tevens jouw inleg en komt 100% ten goede aan het idee waar jij op stemt. Wil jij meer geven? Dat kan! Want ook jouw kennis en netwerk zijn van harte welkom bij de initiatiefnemers. 

De pitchers van deze allereerste editie zijn Native Oost, Veerkrachtig Betondorp, De Buurtkringloop en de Kids van Amsterdam Oost.

Dus: koop je kaartje voor €10,- en krijg daarvoor soep, stemrecht en de mogelijkheid om deze initiatiefnemers op weg te helpen met tips of netwerk. Alle donaties worden aan het eind van de avond verdubbeld door Fonds voor Oost en lokale bedrijven met een hart voor Oost. Benieuwd hoe leuk deze avond wordt? Bekijk het filmpje!

Programma:

18:30 Inloop Volkshotel + ontvangst soep & stembiljet

19:00 - 21:00 Pitches, stemmen en entertainment

21:00 Naborrel in bar

Met jouw kaartje steun jij 100% jouw favoriete initiatief. Zo simpel is het om iets goeds te doen voor je buurt. Tot dan!

Locatie
Volkshotel, Wibautstraat 150 in Amsterdam
Kosten
Lokaal ruilmiddel
Kosten toelichting
€10 (soep + stemrecht, 100% bijdragen aan jouw favoriete idee voor Oost)

Documenten
Deel dit: