Activiteit

Lokale Donuts maken bij Cities for Change

maandag 10 mei 2021 , 15:00 uur

Op 10, 11 en 12 mei 2021 organiseert de Amsterdam Donut Coalitie drie workshops om buurten en plekken in Amsterdam te helpen om lokale oplossingen en samenwerkingen te ontwikkelen, gebaseerd op de idee├źn van de Donuteconomie. Deze workshops zijn onderdeel van het Cities for Change Forum, een initiatief van Amsterdam. Dit is een online programma waarin de beweging van steden, wijken en buurten over de hele wereld voor een sociale, rechtvaardige, duurzame en solidaire samenleving centraal staat.

Tijdens de Donut-workshops op dit Forum experimenteren we met een nieuwe set (beta) canvassen die speciaal zijn ontworpen om lokale 'changemakers' en beleidsmakers te helpen om in actie te komen op lokaal niveau, terwijl ze de impact van hun plannen op alle dimensies van de donut in ogenschouw nemen: het wereldwijde, het lokale, het sociale en het ecologische.

Bij deze workshops verwelkomen wij een diverse groep burgers, beleidsmakers, ondernemers, activisten en verbinders uit drie verschillende wijken in Amsterdam, zoals Plein '40-'45 en het Marineterrein.

De Donuttafels, zoals deze workshops heten, worden georganiseerd en gefaciliteerd door Zinzi Stassen en Mats Siffels, names de Amsterdam Donut Coalitie.

Kosten
Gratis
Kosten toelichting
Deelname is op basis van persoonlijke uitnodiging.
Illustration
 
Deel dit: