Activiteit

Workshop Partnerships voor een Circulaire Economie (Week vd CE - SDG17)

dinsdag 2 februari 2021 , 15:00 - 17:00 uur

Maandag 1 tot en met zaterdag 6 februari 2021 is de ‘Week van de Circulaire Economie’, dé jaarlijkse campagneweek voor Circulaire Economie.

Tijdens deze week zetten ondernemers, organisaties en overheidsinstellingen hun deuren open om andere professionals mee te nemen in de circulaire economie. Goede voorbeelden krijgen een podium, pioniers ontmoeten elkaar. Succesfactoren en uitdagingen worden besproken en starters krijgen tips om aan de slag te gaan. Samen vormen de, inmiddels al ruim 70 aangemelde evenementen een groot landelijk bottum-up festival!

Net als vorig jaar doet Connect4Value ook mee. Tijdens deze week kun je deelnemen aan de online workshop 'Partnerships voor een Circulaire Economie', een kennismaking met de dynamiek van professionele (innovatie-)partnerships, ketensamenwerking en andere strategische samenwerkingen.

  • Is jullie organisatie samenwerkingsmogelijkheden voor bijv. productontwikkeling of ketenoptimalisatie aan het verkennen?
  • Loop je tegen vragen aan bij een bestaand partnership?
  • Of wil je weten hoe je jullie samenwerking kan versterken en succesvoller maken?

Kom dan naar deze workshop en krijg in korte tijd inzicht in de kern van de dynamiek van strategische samenwerkingen en partnerships.

Kijk op deze pagina voor meer informatie en aanmelden.

Wil je weten welke activiteiten er nog meer te doen zijn tijdens de Week van de Circulaire Economie? Kijk dan hier.

Locatie
online
Kosten toelichting
EUR 45 ex.btw
Leeftijd
Vanaf 16 jaar
Thema
CocreatieDuurzaamheid / energieOntmoeting / netwerkenprofessionele samenwerkingen
Illustration
 
Documenten
maximum aantal deelnemers
10
Deel dit: